Het Kruger National ParkMarloth Park ligt tussen 2 toegangspoorten van het befaamde Kruger Park, namelijk de Malelane Gate en Crocodile Bridge.Beide Punten liggen op nog geen half uurtje rijden. Je kan het park verkennen met een begeleide gamedrive of een eigen wagen. Dit is een onvergetelijke ervaring en zeker een must!
LionspruitMarloth Park heeft een eigen privé wildreserve, die je eveneens door middel van selfdrive kunt verkennen. Je kan hier ook begeleide wandelingen maken.
Panoramaroute (Drakensbergen)Voor vele Zuid-Afrika bezoekers één van de hoogtepunten. Op deze route zijn pittoreske dorpjes Graskop en Sabie zeker een bezoekje waard.
NelspruitDe provincie Mpumalanga, gekenmerkt door zijn mooie landschap is de grootste regio met citrusplantages en een fijne fauna en flora. De hoofdstad Nelspruit is naar aanleiding v/h WK2010 uitgebouwd tot een moderne shoppingstad. Hiet kun je ook de mooie botanische tuin bezoeken en het "Jane Goodall Chimpansee Eden Project".
SwazilandOp een uurtje rijden ben je aan de grens v/h Koninkrijk "Swaziland" met zijn indrukwekkende landschap en prachtige natuurparken.
MozambiqueNa een half uurtje rijden ben je aan de grens. Het land van de witte stranden met palmbomen en azuurblauwe zee. Verse vis, kreeft, krab en andere schaaldieren zijn hier een must en niet duur.